010

Laatst ging ik kijken bij de Rotterdam-marathon. Op een gegeven moment werden er Feyenoord liedjes “gedraaid”. Wat mij opviel was dat veel bezoekers van de marathon de liedjes zachtjes meezongen. Dit waren zeker geen voetbalsupporters maar meer mederotterdammers van vaak 50+.

Dit brengt me op het punt dat een club als Feyenoord een enorm bindmiddel voor Rotterdammers is. Als echte Rotterdamse Uitvaartbloemist moet je hier natuurlijk wat mee. Wat denkt u van het Feyenoord-embleem als kistversiering?

Naast het logo zijn het ook vaak de kleuren van een bepaalde vereniging die herkenbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan dit blauwe rouwboeket dat in de kleuren van Leonidas Rotterdam is gemaakt.

Doordat wij een zeer uitgebreid assortiment aan linten hebben en die ook zelf bedrukken, kunt u er ook voor kiezen de herkenbaarheid hieruit te halen. Nog mooier is het als de graftak en de linten helemaal op elkaar zijn afgestemd. Hiermee creëer je een mooie eenheid en behoud je rust in het complete plaatje.

Waar het hart vol van is loopt de mond van over. Terugkomend op mijn ervaring bij de Rotterdam-marathon is er dus van alles mogelijk. Natuurlijk mag u uw hart laten spreken middels rouwbloemen.