Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 537 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Waar komt het woord rouwkrans nu vandaan?

Een (rouw) krans is een cirkelvorm en is in die zin oneindig. Dit wetende zal de “oerbetekenis” religieus van aard zijn. Want het is helend om te geloven in oneindigheid wanneer iemand je ontvalt. En wat is het troostend om die oneindigheid uit te beelden met een symbool van oneindigheid; de rouwkrans.

Meer recent staat de rouwkrans ons op het netvlies vanwege de aanwezigheid van rouwkransen bij herdenkingen en bij grote uitvaarten.

Het voordeel van een echte rouwkrans bestellen is dat deze een enorme uitstraling heeft; een beetje rouwkrans heeft al snel een doorsnede van een meter. Het nadeel van een rouwkrans is de prijs. Een rouwkrans is best een duur ding! De basis van een rouwkrans is een handmatig met blaadjes beplakte krans. Op deze krans wordt het uitvaartstuk gemaakt. Eigenlijk betekent dit dat u, indien u de rouwkrans bestelt, grofweg twee stukken bestelt (de krans en het rouwstuk); dit heeft natuurlijk consequenties voor de prijs.

Indien u besluit te kiezen voor een echte rouwkrans, denkt u dan ook aan het meebestellen van een kransenstandaard. We hebben het meegemaakt dat de duurbetaalde en met liefde gegeven rouwkrans gewoon op de grond gelegd werd. Een rouwkrans dient rechtop, op een standaard, gepresenteerd te worden!

Of het door u gegeven bloemwerk nu een rouwkrans of een ander arrangement gaat worden, Uitvaartbloemist Rotterdam doet het graag voor u!