Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 539 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Zichtbaarheid

BLOEMENWERK = MENSENWERK

Als iets heeft bijgedragen aan onze reputatie dan is dat wel het team van rouwbloemisten. Een klein- en hecht team waarbij iedereen weet waarom het draait; betrouwbaarheid, inlevingsvermogen, vakmanschap en accuratesse. Waarom een klein team? U weet het vast: “10 mensen creëeren een probleem en 5 mensen lossen een probleem op”, vandaar.

Uitvaartbloemist Rotterdam startte in een klein pand aan de Schiekade met het maken van rouwkransen, rouwboeketten en rouwstukken. Al snel werd deze locatie te klein; in 2008 werd verhuisd naar de Bergselaan. Naast bloemwerk voor uitvaarten werd hier een accent gelegd op uitvaartverfraaiers; vazen, sokkels en ondergronden die een uitvaart mooier en persoonlijker maken. Dit alles gebeurt vanuit de gedachte dat mooi en ambachtelijk bloemwerk de basis is; echter het presenteren van deze ‘bloemenbasis’ maakt het plaatje pas echt af… In 2011 verhuisden wij naar Nieuw Crooswijk, naar de Paradijslaan / hoek Boezemlaan.

Inmiddels investeren wij al 20 lange jaren in de inhoud. Je zou onze visie kunnen omschrijven als ‘de-klant-altijd-meer-geven-dan-wat-deze-verwacht’. In die zin zijn wij passioneel en (intrinsiek) gemotiveerd als het om rouwbloemen gaat. Doorlopend kleine dingen groot maken zou ertoe moeten leiden dat u de verschillen gaat zien en waarderen.

Daagt u ons uit?

De voordelen van Uitvaartbloemist Rotterdam:

Bereikbaarheid: 7 dagen per week bereikbaar, beschikbaar en dienstbaar.

Houdbaarheid: Versheid tot na de uitvaart is onze belofte.

Tevredenheid: Echt overtuigen doen we u pas met onze levering. Een tevreden klant is onze drive.

Foto’s bloemwerk: Wij mailen u meerdere foto’s van uw zojuist geleverde bloemwerk.

Alles in één hand: Gaat u het verschil ervaren?

Specialist: Alweer 20 jaar niets anders dan rouwbloemen.

Specialist

Alweer 20 jaar niets anders dan rouwbloemen

Alles in één hand

Gaat u het verschil ervaren?

Houdbaarheid

Versheid tot na de uitvaart is onze belofte

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar aandacht@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 07:30 7 dagen per week.