Hartvormen

Veel nabestaanden willen hun gevoel van liefde uiten middels een rouwbloemenhart. Rouwbloemen in hartvorm zijn er in vele maten en kleuren.

Het hart heeft in veel culturen een symbolische betekenis. Een wereldwijde betekenis van het hart is symbool van de liefde.

Bloemengroet

Bloemen uit een warm hart

Wat vindt u van dit kleine, lieve hartje uit trosroosjes? Dit rouwhartje wordt vaak gegeven door (klein)kinderen. Door de grootte van het hartje (25cm) is het een lieflijk gebaar namens een (klein)kind maar door de hartvorm wordt het gebaar uitvergroot.

Bestel zinn

Groter vormgegeven is bijgaand het pastel kleurige hart. Door de kleuren behoud het haar lieflijkheid. Geeft dit hart u het goede gevoel?

Bestel char

Het is een gegeven; rozen worden het meest gebruikt in bloemenhartjes als rouwboeket. Dit is uiteraard helemaal geen must. Wat denkt u bijvoorbeeld van dit bloemenhart, opgemaakt uit Vanda (orchidee), Lisianthus (Eustoma) en vele andere plukbloemetjes?

Bestel rijk

Echter veelkleurig en –soortig kan natuurlijk zeker ook! Bijgaand bloemenhartje is kleurig opgemaakt met een twist naar het voorjaar.

Bestel boei

Liefde dubbelop: de rode roos als de ultieme rouwbloem is hier verwerkt in een “rode rozen bloemenhart” nog eens extra versterkt door een zacht fluwelen stof rondom het hart.

Bestel stof

Het bloemenhart is ook zeer geschikt als bijna kistbedekkende hartvorm. Dankzij de ondergrond in hartvorm om het bloemenhart heen versiert met hedera ranken. Deze ondergrond (bruikleen) zorgt ervoor dat het een Hart met hoofdletter ‘H’ wordt. Elegant, lieflijk en toch meer dan een ‘normale’ hartvorm.

Bestel flor