Hartvormen

Veel nabestaanden willen hun gevoel van liefde uiten middels een rouwbloemenhart. Rouwbloemen in hartvorm zijn er in vele maten en kleuren.

Het hart is het symbool van menselijke gevoelens van liefde.

Wat vindt u van dit kleine, lieve hartje uit gipskruit met ingeplaatste vlinders? Dit rouwhartje wordt vaak gegeven door (klein)kinderen. Enerzijds kan dit volwassenen vertederen; anderzijds maakt het kind hiermee een waardevol gebaar.

Strakker vormgegeven is bijgaand minihartje uit maagdelijk witte roosjes. Geeft dit hartvormpje u het goede gevoel?

Het is een gegeven; rozen worden het meest gebruikt in bloemenhartjes als rouwboeket. Echter dit is natuurlijk geen must. Wat denkt u bijvoorbeeld van dit bloemenhartje, opgemaakt uit witte Lisianthus (Eustoma)?

Echter veelkleurig en –soortig kan natuurlijk zeker ook! Bijgaand bloemenhartje is kleurig opgemaakt met een twist naar het voorjaar.

Liefde dubbelop: de rode roos als de ultieme rouwbloem is hier verwerkt in een “rode rozen bloemenhart”.

Aan bijgaand rouwbloemenhart  is de symboliek van verbondenheid toegevoegd. Sommigen zien het als verbondenheid tussen de generaties; anderen zien het als verbinding en uiting van liefde tussen de overledene en een nabestaande. Het contrast tussen de grote witte rozen en de kleinbloemige rode rozen bij deze harten is opvallend…

Hoe u uw rouwboeket-in-hartvorm ook vorm wilt geven, een zekerheid is dat onze  vakkundige rouwbloemisten 7 dagen per week bereikbaar, beschikbaar en dienstbaar zijn.