Herkenbaar

We zien ze veel staan in de vensterbanken, de phalaenopsis-orchidee als potplant. Sommige mensen zijn gekend vanwege hun vermogen om de geliefde phalaenopsis-plant steeds weer opnieuw “in bloei te trekken”.
Wat is het dan mooi om dezelfde bloemen te verwerken in het rouwstuk.

Juist daarom hebben wij een uitgebreide lijn ontwikkeld van rouwboeketten en rouwstukken van phalaenopsis-orchideeën. Hierbij kan er veel, heel veel…
De combinatie van kaarslicht en orchideeën is er één van licht, warmte en luxe. Hiernaast ziet u hoe wij dit vertaald hebben naar rouwbloemen (lengte 180cm. €295,00).

Helemaal vorstelijk wordt het met de phalaenopsis-kandelaars. Deze zijn bedoeld om aan weerszijden van de kist te plaatsen. Wij noemen dit arrangement “Vorstelijk uitvaren”. Of vindt u keizerlijk toepasselijker?

Maar natuurlijk is er meer te kiezen. Wat dacht u van het benadrukken van het gevoel van verbondenheid tussen de generaties? Of wilt u juist uw verbondenheid met de overledene laten zien?
Hoe het ook is in uw geval, in tijden van rouw zijn we minder individualistisch. Onze ego’s brullen wat minder hard en onze kwetsbaarheid mag gezien worden.
Juist daarom gun ik u de verbondenheid-uit-bloemen van harte!

 

En wat vindt u van bijgaande krans? Het benadrukken van oneindigheid (de kransvorm) versterkt met het chique- van de orchidee, bekrachtigd met de foto van de overledene.

De phalaenopsis-orchidee is beschikbaar in de volgende kleurstellingen:

Wit
Wit met een lila hart: Red Lips
Lila
Roze