Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 539 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Rouwwerk bestellen

Hoe vaak in uw leven bestelt u rouwwerk? Voor de meesten van ons geldt dat dit minder dan 10 keer in een mensenleven gebeurt. Dat is niet vaak en daarom kunnen wij ons voorstellen dat u het nu even niet weet

Dit is dan ook de reden dat wij deze pagina hebben aangemaakt. Wij geven informatie over het bestellen van rouwwerk. Als u behoort tot onze klantengroep zult u uw rouwwerk wellicht bij ons gaan bestellen; indien dit niet het geval is bent u elders wellicht beter uit; dit is dan ook een goede keuze.

Assortiment rouwbloemen

Wat is er te vertellen over rouwwerk en het bestellen hiervan?

De term rouwwerk is een veel gegoogelde term. Vaak wordt door de “zoeker” bloemen voor plaatsing bij een uitvaart bedoeld.

De levering van rouwwerk

Indien er voor de uitvaart gelegenheid om afscheid te nemen is, is levering van rouwbloemen bij het condoleancebezoek op z’n plaats. Het voordeel is dan dat de directe nabestaanden wat langer stil kunnen staan bij het hart-onder-de-riem wat u hen gunt. Wel is het dan een aanrader om te kiezen voor een rouwstuk. Zoals gezegd is dit op oase gestoken waardoor de houdbaarheid veel beter is dan bij het rouwboeket.

Duur of goedkoop? – Rouwwerk

Alles heeft z’n prijs! Audi is, objectief gewaardeerd, niet twee keer beter dan Dacia, echter de verschillen zijn er natuurlijk wel. Deze verschillen zijn er zeker ook bij het bestellen van rouwbloemen. De landelijke aanbieders als Topbloemen en Fleurop hebben het voordeel van een landelijke dekking (uitvoerbaarheid). Met dit voordeel koopt u ook het nadeel van een grotere foutmarge bij de uitvoering van uw rouwwerkbestelling. Een gespecialiseerde uitvaartbloemist zal zich meer verantwoordelijk voelen voor uw rouwwerk.

Lint, kaart of niets aan uw bestelde rouwwerk?

De vraag is of u het doet voor de overledene of dat u de nabestaanden een hart onder de riem wilt steken. Indien het rouwwerk bedoeld is voor de overledene zou u kunnen stellen dat het lint alleen voor de bühne is; het duurbetaalde lint aan het rouwwerk heeft dan geen meerwaarde. Als u het doet voor de nabestaanden, dan is het natuurlijk goed om uw betrokkenheid met hen aan hen te tonen; een lint of kaart aan uw rouwwerkbestelling lijkt dan op z’n plaats.

De houdbaarheid van rouwwerk

Veel mensen hebben slechte ervaringen bij het bestellen van rouwstuk. Een goede, gespecialiseerde uitvaartbloemist voelt zich, ook na levering, verantwoordelijk voor het door u bestelde rouwwerk Hij zal de afweging maken of een controle, cq. vervanging van rouwwerk net voor de uitvaart op z’n plaats is. Doorvragen door de bloemist is een belangrijk signaal van betrokkenheid bij uw rouwwerkbestelling. Is de bloemist alleen bezig met het noteren van uw order dan lijkt het dat u niet bij de juiste partij zit.

Uw rouwwerk na de uitvaart

Tsja, de gevoelswaarde van het rouwwerk is groot en de levensduur van uw bestelling is kort. Dit is ook het mooie aan rouwwerk; net als wijzelf is uw rouwboeket vergankelijk. En net als wijzelf dient uw rouwwerk uniek te zijn.