Ervaar het verschil

Het woord rouwwerk is een samenvoeging van “rouw” en “werk”. Deze term suggereert dat er werk aan de winkel is voor de bloemist die het gaat samenstellen.

Dit klopt wel want in een gemiddeld rouwwerk gaan 140 stelen (groen en bloemen). Deze stelen worden gearrangeerd door mensenhanden; en dit verklaart dan ook dat het door u bestelde rouwwerk “duur” is…

Goedkoper rouwwerk bestellen kan natuurlijk ook; google rouwwerk op internet en de leveranciers die het goedkoop voor u willen regelen buitelen over elkaar heen. Na de warme woorden, die uw deel zullen zijn, kan er vervolgens wel beknibbeld worden op de uitvoering van uw bestelling.

Uitvaartbloemist Rotterdam kiest in alle gevallen voor meerwaarde voor de klant. Door een heel kritische houding in de uitvoering van het rouwwerk zult u het verschil gaan zien.

Middels onze unieke garantie op houdbaarheid worden ook andere risico’s uitgesloten. En risico’s zijn er bij het bestellen van rouwwerk; veel bestellers hebben hier dan ook negatieve ervaringen mee.

Ook mailen wij u een foto van het door u bestelde rouwwerk. Zo weet u nog zekerder dat wij ons (rouw)werk gedaan hebben… Ook wordt de foto erg gewaardeerd als aandenken.

Voor het geval dat u ons aan het (rouw)werk wilt zetten; 7 dagen per week vanaf 7:30 uur tot 19:30 uur krijgt u een echte uitvaartbloemist aan de lijn.

Uitvaartbloemist Rotterdam: 010 467 92 74.

 

 

rouwboeketten online

Ervaringen met Uitvaartbloemist Rotterdam

Het team van Uitvaartbloemist Rotterdam is altijd actief met de ontwikkeling van het rouwbloemwerk. Hieronder vindt u voorbeelden hiervan.

Winterwereld

De winter heeft bij Uitvaartbloemist Rotterdam in de etalage zijn intrede gedaan. Wederom is deze van de hand van

Seisoens overgang

  Seizoens overgang. Langzaam laten we de zomerbloemen achter ons en gaan we van de frisse kleuren naar mooie warme tinten. Bessen,

Anderen over ons

Bekijk de mogelijkheden van Uitvaartbloemist Rotterdam

Waarschijnlijk bestelt u niet vaak een rouwboeket voor een uitvaart. Daarom geven we u graag een idee van de mogelijkheden die Uitvaartbloemist Rotterdam biedt op het gebied van uitvaartbloemen. Ga daarvoor naar ons assortiment of bekijk de digitale versie van ons magazine “Rouwbloemen”. Daarnaast kunt u bij ons nieuws actuele bloemwerken van onze bloemisten bekijken.

Naar assortiment
Of
Bekijk hier het magazine

Telefonisch zijn wij 7 dagen per week van 7:30 uur tot 19:30 uur bereikbaar en beschikbaar.