Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 478 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Eigenwijs in rouwbloemen

Door 20 jaren ervaring opdoen als rouwbloemenspecialist word je vanzelf een beetje eigenwijs… Immers, de bundeling van bevestiging, ervaring, kennis en creativiteit maken dat wij echt een mening hebben over uw rouwboeket.

Wat maakt Uitvaartbloemist Rotterdam nu uniek in zijn soort?
Ervaring heeft ons specialisme gevoed, ondernemerschap heeft vernieuwing gebracht en een hecht team maakt van veel onzekerheden zekerheden…

Maar natuurlijk is het beter om van klanten te vernemen hoe zij ons bloemwerk ervaren hebben. Apetrots zijn wij op alle klanten die de moeite namen ons te beoordelen: reviews bekijken

Bestellen mét of zonder advies.

Persoonlijk advies:

Wilt u zich persoonlijk laten adviseren, kom dan langs in ons atelier waar we u in alle rust kunnen ontvangen (ma. t/m vr. van 7:30 uur tot 16:30 uur).
Telefonisch zijn wij 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar (010-4679274 van 7:30 uur tot 19:30 uur). Een “rouwbloemist-met-groene-vingers” staat u te woord…

Webshop:

Is persoonlijk advies “overtollige ballast”? In de webshop regelt u het snel en goed. Een echte uitvaartbloemist controleert uw bestelling achteraf.

:

Bepaal

Kies een arrangement, het formaat, een lint of kaart. Vul het afleveradres en de levertijd in en bestel in de webshop.

Bezorg

Wij gaan aan de slag met uw gewaardeerde order. Vanaf uw muisklik tot de levering geschiedt alles in eigen beheer.

Beoordeel

Laat u ons het weten?

het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Specialist

Alweer 20 jaar niets anders dan rouwbloemen

Alles in één hand

Gaat u het verschil ervaren?

Houdbaarheid

Versheid tot na de uitvaart is onze belofte

Hossein Shakeri
Hossein Shakeri
Zij hebben ons snel geholpen met een prachtige rouwboeket. Hartelijk dank voor het mooi werk.
conny Muth-van houcke
conny Muth-van houcke
De bloemen waren schitterend! Keurig verzorgd allemaal!! Deze uitvaarbloemist is een aanrader! Dank!
M B
M B
Wij hadden gisteren een prachtig routeboeket voor onze vader. En afgelopen september een prachtig rouwboeket voor onze moeder. Echt supermooi en we kregen nog mooie foto’s ervan toegemaild. Er zit ook nog een uitneembaar klein boeketje erin verwerkt wat je eruit kan halen om mee naar huis te nemen. Ondanks het verdriet fleurden de mooie boeketten ons op.
Freek Dondersteen
Freek Dondersteen
Heel mooi bloemstuk en echt vers, vond ook de communicatie prettig en netjes. De foto’s per mail zodat je een indruk krijgt is ook fijn, ik hoop dat ik er niet te vaak gebruik van hoef te maken maar vind dit echt een goed adres voor een bloemstuk!
Corry
Corry
Via Dela 1x Hart bloemstuk zacht rose/zalmachtig en 1x Leaf bloemstuk in de kleuren geel/oranje besteld met prachtige linten. Ontzettend mooi opgemaakt en verse bloemen, van tevoren zelf nog even telefonisch doorgenomen. Wij kunnen alleen maar de De bloemist prijzen, super aardig en meedenkend geweest. Na de uitvaart van heleboel mensen complimenten gekregen voer de bloemstukken. Daar het weer in de nacht onder 0 is hebben wij de bloemstukken mee naar huis genomen en zowel bij mijn zus als bij staat het prachtig op de grote tafel, dus wij genieten er nog van. Bedankt, een tien met een griffel.
Erna Boskman
Erna Boskman
Prachtig stuk hadden jullie gemaakt voor de uitvaart van ons pap. De linten zaten er nog mooier in verwerkt dan op de foto, heel subtiel en toch duidelijk. Wij waren erg blij met dit stuk en het was echt wat we wilden. Ook de service hebben we als prettig ervaren. We werden ontzegd en alles was goed geregeld. Onze dank daarvoor.
Fer Schelkers
Fer Schelkers
We werden door onze uitvaartbegeleidster naar deze uitvaartbloemist doorverwezen daar zijn we heel goed en heel vriendelijk ontvangen door filmpjes te laten zien wat er allemaal mogelijk is we hebben een heel mooi bloemstuk gekregen voor op de kist van mijn moeder. Ik wil jullie heel erg bedanken voor het mooie bloemstuk Fam. Schelkers
Ella den Hartog
Ella den Hartog
Prachtige bloemwerken verzorgd bij de begrafenis van mijn moeder ,een groot compliment voor het team Uitvaartbloemist Rotterdam.
rene kleinwold
rene kleinwold
Perfect wat er afgeleverd is Schitterende Bloembol en 70 rozen apart Bedankt
Vural Bozkurt
Vural Bozkurt
Heel erg bedankt! Het boeket was in het echt nog mooier dan op de foto’s!

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 07:30 7 dagen per week.