Eigenwijs in rouwbloemen

Door 20 jaren ervaring opdoen als rouwbloemenspecialist word je vanzelf een beetje eigenwijs… Immers, de bundeling van bevestiging, ervaring, kennis en creativiteit maken dat wij echt een mening hebben over uw rouwboeket.

Wat maakt Uitvaartbloemist Rotterdam nu uniek in zijn soort?
Ervaring heeft ons specialisme gevoed, ondernemerschap heeft vernieuwing gebracht en een hecht team maakt van veel onzekerheden zekerheden…

Maar natuurlijk is het beter om van klanten te vernemen hoe zij ons bloemwerk ervaren hebben. Apetrots zijn wij op alle klanten die de moeite namen ons te beoordelen: reviews

Bestellen mét of zonder advies.

Persoonlijk advies:

Wilt u zich persoonlijk laten adviseren, kom dan (liefst na het maken van een afspraak) langs in ons atelier waar we u in alle rust kunnen ontvangen.
Telefonisch zijn wij 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar (010-4679274). Een “rouwbloemist-met-groene-vingers” staat u te woord…
 

Webshop:

Is persoonlijk advies “overtollige ballast”? In de webshop regelt u het snel en goed. Een echte uitvaartbloemist controleert uw bestelling achteraf.

:

Bepaal

Kies een arrangement, het formaat, een lint of kaart. Vul het afleveradres en de levertijd in en bestel in de webshop.

Bezorg

Wij gaan aan de slag met uw gewaardeerde order. Vanaf uw muisklik tot de levering geschiedt alles in eigen beheer.

Beoordeel

Laat u ons het weten?

het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Specialist

Alweer 20 jaar niets anders dan rouwbloemen

Alles in één hand

Gaat u het verschil ervaren?

Houdbaarheid

Versheid tot na de uitvaart is onze belofte

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 07:30 7 dagen per week.