Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 539 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Eigenwijs in rouwbloemen

Door 20 jaren ervaring opdoen als rouwbloemenspecialist word je vanzelf een beetje eigenwijs… Immers, de bundeling van bevestiging, ervaring, kennis en creativiteit maken dat wij echt een mening hebben over uw rouwboeket.

Wat maakt Uitvaartbloemist Rotterdam nu uniek in zijn soort?
Ervaring heeft ons specialisme gevoed, ondernemerschap heeft vernieuwing gebracht en een hecht team maakt van veel onzekerheden zekerheden…

Maar natuurlijk is het beter om van klanten te vernemen hoe zij ons bloemwerk ervaren hebben. Apetrots zijn wij op alle klanten die de moeite namen ons te beoordelen: reviews bekijken

Bestellen mét of zonder advies.

Persoonlijk advies:

Wilt u zich persoonlijk laten adviseren, kom dan langs in ons atelier waar we u in alle rust kunnen ontvangen (ma. t/m vr. van 7:30 uur tot 16:30 uur).
Telefonisch zijn wij 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar (010-4679274 van 7:30 uur tot 19:30 uur). Een “rouwbloemist-met-groene-vingers” staat u te woord…

Webshop:

Is persoonlijk advies “overtollige ballast”? In de webshop regelt u het snel en goed. Een echte uitvaartbloemist controleert uw bestelling achteraf.

:

Bepaal

Kies een arrangement, het formaat, een lint of kaart. Vul het afleveradres en de levertijd in en bestel in de webshop.

Bezorg

Wij gaan aan de slag met uw gewaardeerde order. Vanaf uw muisklik tot de levering geschiedt alles in eigen beheer.

Beoordeel

Laat u ons het weten?

het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Specialist

Alweer 20 jaar niets anders dan rouwbloemen

Alles in één hand

Gaat u het verschil ervaren?

Houdbaarheid

Versheid tot na de uitvaart is onze belofte

Leon van Vugt
Leon van Vugt
Top geregeld
Danny de Jong
Danny de Jong
Wij hebben hier de bloemen voor mijn overleden vader besteld. Dit was door de telefoon gewoon niet uit te leggen dus hebben wij besloten om daar maar heen te rijden. We werden super vriendelijk ontvangen en hebben onze wensen ter plaatse prima kunnen aangeven. En alles is ook geleverd volgens onze wensen. We waren daar met 5 volwassenen en een kind van een jaar of 3. Iedereen kon in alle rust uitleggen wat hij of zij zou willen. Ook een specialtje voor mijn achternichtje. Die wilde graag een hartje op de i in haar naam. Ook geen enkel probleem. Op de dag zelf stond alles er dan ook prachtig bij en je kon echt zien dat dit met zeer veel toewijding is gemaakt. Een bloemetje eruit halen geen probleem de bloemen zaten in een buisje met water en er zaten ook kleine boeketjes in verwerkt. Zeer doordacht en prachtig gemaakt. Een aanrader!
Nancy
Nancy
Voor eerste maal hier een bestelling gedaan. In één woord TOP. Het is al een verdrietig reden maar je plaatst in ons geval de bestelling voor een stuk afgebeeld op hun website en het wordt gewoon prima geregeld. Super service.
Lida
Lida
Het was een prachtig bloemstuk en afgeleverd zoals afgesproken. Vakmanschap en prima service.
Anita J
Anita J
Prachtig rouwstuk geworden. Het was heel fijn foto's te ontvangen van het gemaakte stuk. De linten waren mooi bedrukt met een mooi niet standaard lettertype. En dan nog de kaart met foto van het rouwstuk die meegeleverd was , zo heeft de nabestaande gelijk een herinnering. Prima voor elkaar en zeker aan te bevelen. Anita
Francisca Brito
Francisca Brito
Bedankt!! Uitvaartbloemist Rotterdam. De samenwerking met Anouck aan de telefoon was geweldig en begripvol. De rouwboeket waren op tijd bezorgd. Qua grote!, "super" qua bloemen "prachtig". De kleur van de bloemen die we gewenst hebben, hebben jullie goed gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan Chapeau. Bedankt
Annette Smouter
Annette Smouter
Hartelijk dank voor de prachtige bloemstukken door jullie verzorgd voor de uitvaart van mijn vader. We hebben heel veel positieve reacties gekregen over de bloemstukken, ze waren echt schitterend, mede door toevoeging van de blauwe bloemen.
jolanda swolfs
jolanda swolfs
Prachtig hibride rouwstuk voor op de kist besteld, prachtig, de zijde bloemen zijn niet niet van echt te onderscheiden, ook heel waardevol dat je het middenstuk eruit kunt halen en mee kunt nemen. Misschien een idee om om het echte bloemstukje iets te doen waardoor het niet lekt en je het direct op tafel kunt zetten, zoals een bakje van karton, waarin bloemen bezorgd worden.
Mirjam Debije
Mirjam Debije
Prachtig, precies zoals ik het in gedachten had, heel emotioneel.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar aandacht@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 07:30 7 dagen per week.