Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 478 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Eigenwijs in rouwbloemen

Door 20 jaren ervaring opdoen als rouwbloemenspecialist word je vanzelf een beetje eigenwijs… Immers, de bundeling van bevestiging, ervaring, kennis en creativiteit maken dat wij echt een mening hebben over uw rouwboeket.

Wat maakt Uitvaartbloemist Rotterdam nu uniek in zijn soort?
Ervaring heeft ons specialisme gevoed, ondernemerschap heeft vernieuwing gebracht en een hecht team maakt van veel onzekerheden zekerheden…

Maar natuurlijk is het beter om van klanten te vernemen hoe zij ons bloemwerk ervaren hebben. Apetrots zijn wij op alle klanten die de moeite namen ons te beoordelen: reviews bekijken

Bestellen mét of zonder advies.

Persoonlijk advies:

Wilt u zich persoonlijk laten adviseren, kom dan langs in ons atelier waar we u in alle rust kunnen ontvangen (ma. t/m vr. van 7:30 uur tot 16:30 uur).
Telefonisch zijn wij 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar (010-4679274 van 7:30 uur tot 19:30 uur). Een “rouwbloemist-met-groene-vingers” staat u te woord…

Webshop:

Is persoonlijk advies “overtollige ballast”? In de webshop regelt u het snel en goed. Een echte uitvaartbloemist controleert uw bestelling achteraf.

:

Bepaal

Kies een arrangement, het formaat, een lint of kaart. Vul het afleveradres en de levertijd in en bestel in de webshop.

Bezorg

Wij gaan aan de slag met uw gewaardeerde order. Vanaf uw muisklik tot de levering geschiedt alles in eigen beheer.

Beoordeel

Laat u ons het weten?

het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Specialist

Alweer 20 jaar niets anders dan rouwbloemen

Alles in één hand

Gaat u het verschil ervaren?

Houdbaarheid

Versheid tot na de uitvaart is onze belofte

Helma Hekkema
Helma Hekkema
De bloemstukken en de amaryllissen die uitvaartbloemist Rotterdam geleverd heeft, waren prachtig. Amaryllissen in oktober zijn niet makkelijk te leveren, maar toch hebben we twee hele mooie exemplaren gekregen, die ook nog open waren. Heel erg bedankt voor uw moeite!
cher reeb
cher reeb
Super tevreden. Ik heb foto's gekregen van de rouwbloemen en ze hebben het op tijd klaar gemaakt. Super. Dank je wel
Eveline
Eveline
Drie mooie boeketten met de juiste bloem- en vormkeuze. Het voldeed volledig aan onze verwachting. Dankjewel.
Martin Seiffers
Martin Seiffers
Veel aandacht aan bloemstuk gegeven en rekening gehouden met onze wensen.
Diana Viveen
Diana Viveen
De stukken waren prachtig. Fijne begeleiding en het meedenken waar wat bezorgd moest worden. Mooi detail het kleine vaasje met bloemen uit het grote stuk.
Petra Oudejans
Petra Oudejans
Heel fijn dat wij langs konden komen in de zaak om eea te bespreken.Heel fijn geholpen! Dank jullie wel voor de mooie stukken. Ze zijn prachtg!
Saskia Van Muiswinkel
Saskia Van Muiswinkel
Prachtige bloemen, nog mooier dan op de foto. Fijn de zekerheid dat na de bestelling als keurig wordt geregeld en tijdig bezorgd.
Karina Klein
Karina Klein
Zeer dankbaar voor het prachtige bloemstuk voor de uitvaart van mijn moeder. Ik was zeer verrast door de kaart met foto die erbij zat. (Heel erg lief) Ik zag die namelijk eerst en schrok eigenlijk toen ik mij omdraaide en het bloemstuk zag liggen,Ik moest huilen toen ik het zag. Prachtig echt waar. Ook de lint keuze was ik erg blij mee. Via de mail meerdere foto's van het bloemstuk ontvangen. Ik hoop jullie niet snel weer nodig te hebben,maar jullie zijn geweldig!!! Dank je wel.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 07:30 7 dagen per week.