Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 478 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Vandaag de dag is een rouwstuk online bestellen eenvoudig; het probleem zit ‘m in de uitvoering.

Het woord rouwstuk is een veel gegoogelde term op internet. Tik “rouwstuk bestellen” in en de leveranciers die dit graag voor u willen verzorgen buitelen over elkaar heen…

Hoe vind je nou de leverancier die uw rouwstuk op een goede manier kan arrangeren? Vandaag de dag is een rouwstuk online bestellen eenvoudig; het probleem zit ‘m in de uitvoering.

Dit heeft alles te maken met “vraaggestuurd” werken of met “aanbodgestuurd” werken. Als je een auto, een fiets of een overhemd op het internet besteld, is vraaggestuurd werken de norm geworden; de fabrikant maakt dat uw produkt volledig op maat wordt samengesteld.

Bij het bestellen van een rouwstuk ligt dit wat lastiger. Veel bloemisten werken aanbodgestuurd. De bloemist koopt in en uit z’n assortiment kan de klant een keuze maken. Dit maakt dan dat het door u bestelde rouwstuk uit het assortiment van de bloemist wordt gehaald. En dit betekent weer dat uw rouwstuk kan afwijken van het plaatje wat u gezien heeft. En dit verklaart waarom veel mensen negatieve ervaringen hebben met het bestellen van rouwstukken!

Wanneer een stipte uitvoering minder belangrijk voor u is, kunt u met uw bestelling goed terecht bij de landelijke aanbieders. Indien uw rouwstuk wel “vraaggestuurd” uitgevoerd moet worden ligt een gespecialiseerde uitvaartbloemist meer voor de hand.

Het verschil zit ‘m dus in het omgekeerd inkopen van de bloemen die verwerkt worden in uw rouwstuk. De gespecialiseerde rouwbloemist gaat de bloemen voor in uw rouwstuk pas bestellen wanneer het rouwstuk door u besteld is.

Maar waar kunt u nou goed terecht met uw bestelling?

Wat goed kan werken is te rade gaan bij uitvaartbedrijven; waar bestellen zij hun rouwstukken? Uitvaartbedrijven kunnen en willen het zich niet permitteren wanneer bestellingen van rouwstukken niet conform de plaatjes zijn.

Ook kunt u de directe nabestaanden vragen waar zij hun rouwstukken besteld hebben. Vaak is de emotionele waarde zo groot dat het rouwstuk van hen weloverwogen ergens besteld wordt.

Ook kan het zijn dat u er gewoon nu vanaf wilt zijn. In het geval dat u kiest voor Uitvaartbloemist Rotterdam omgeven wij uw bestelling met alle zorg. Simpelweg even bellen (7 dagen per week) kan u al een gevoel van vertrouwen geven. Langskomen bij ons heeft als voordeel dat u wat rouwstukken kunt zien. Naast onze mooie rouwstukken creëren wij ook rouwbloemen en rouwboeketten.  De webshop is natuurlijk de snelste weg; wel moet u dan nu al het gevoel hebben dat uw rouwstuk bij ons in goede handen is…