Rouwboeket bestellen

Hoe vaak in uw leven bestelt u een rouwboeket? Voor de meesten van ons geldt dat dit minder dan 10 x in een mensenleven gebeurt. Dat is niet vaak en daarom kunnen wij ons voorstellen dat u het nu even niet weet.

Dit is dan ook de reden dat wij deze pagina hebben aangemaakt. Wij geven informatie over het bestellen van rouwboeketten. Als u behoort tot onze klantengroep zult u het rouwboeket wellicht bij ons willen bestellen; indien dit niet het geval is bent u elders wellicht beter uit; dit is dan ook een goede keuze.

Assortiment rouwboekketten

Rouwboeket voor een uitvaart

De term rouwboeket is de meest gegoogelde term als mensen op zoek zijn naar rouwbloemen. Vaak wordt door de “zoeker” niet specifiek een rouwboeket bedoeld maar meer “bloemen voor een uitvaart”.

In de kern is een rouwboeket een gebonden boeket wat niet in oase gestoken is. Het rouwboeket wordt gemaakt om neer te leggen bij de overledene. Nadeel van het bestelde rouwboeket is dan ook dat de houdbaarheid zeer beperkt is; het rouwboeket is bedoeld enkel voor de dag van de uitvaart.

Bestel "bloos"

De levering

Indien er voor de uitvaart afscheid nemen is, is levering bij het condoleancebezoek op z’n plaats. Het voordeel is dan dat de directe nabestaanden wat langer stil kunnen staan bij het hart-onder-de-riem wat u hen gunt. Wel is het dan een aanrader om te kiezen voor een rouwstuk. Zoals gezegd is dit op oase gestoken waardoor de houdbaarheid veel beter is dan bij het rouwboeket.

Bestel "oer"

Wat is het verschil tussen dure en goedkope rouwboeketten?

Alles heeft z’n prijs! Audi is, objectief gewaardeerd, niet twee keer beter dan Dacia, echter de verschillen zijn er natuurlijk wel. Deze verschillen zijn er zeker ook bij het bestellen van rouwboeketten.

De landelijke aanbieders als Topbloemen en Fleurop hebben het voordeel van een landelijke dekking (uitvoerbaarheid). Met dit voordeel koopt u ook het nadeel van een grotere foutmarge bij de uitvoering van uw bestelling.

Een gespecialiseerde bloemist zal zich meer verantwoordelijk voelen voor uw rouwboeket. Daarnaast kunt u gemakkelijker schakelen met een regionale uitvaartbloemist in Rotterdam.

Bestel "phal"

Lint, kaart of niets aan uw bestelde rouwboeket?

De vraag is of u het doet voor de overledene of dat u de nabestaanden een hart onder de riem wilt steken. Indien uw rouwboeket bedoeld is voor de overledene zou je kunnen stellen dat het rouwlint alleen voor de bühne is; het duurbetaalde lint heeft dan geen meerwaarde.

Als u het doet voor de nabestaanden, dan is het natuurlijk goed om uw betrokkenheid met hen te tonen; een lint of kaart aan uw rouwboeket lijkt dan op z’n plaats. Bij het bestellen van een rouwboeket met lint zit u uiteraard altijd goed.

Bestel "dagg"

De houdbaarheid van een rouwboeket

Veel mensen hebben slechte ervaringen bij het bestellen van rouwboeketten. Een goede, gespecialiseerde bloemist voelt zich verantwoordelijk voor het door u bestelde rouwboeket.Hij zal de afweging maken of een controle, cq. vervanging van het bloemwerk net voor de uitvaart op z’n plaats is.

Doorvragen door de bloemist is een belangrijk signaal van betrokkenheid bij uw bestelling. Is de bloemist alleen bezig met het noteren van uw order dan lijkt het dat u niet bij de juiste partij zit.

Bestel "bouq"

Uw rouwboeket na de uitvaart in Rotterdam

Tsja, de gevoelswaarde van uw rouwboeket is groot en de levensduur van uw bestelling is kort. Dit is ook het mooie aan rouwbloemen; net als wijzelf is uw rouwboeket vergankelijk. En net als wijzelf dient uw rouwboeket uniek te zijn.

Bestel "boei"