Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 478 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Waar op te letten

Hoe vaak in uw leven bestelt u een rouwboeket? Voor de meesten van ons geldt dat dit minder dan 10 x in een mensenleven gebeurt. Dat is niet vaak en daarom kunnen wij ons voorstellen dat u het nu even niet weet.

Dit is dan ook de reden dat wij deze pagina hebben aangemaakt. Wij geven informatie over het bestellen van rouwboeketten.

Wat is een rouwboeket?

De term rouwboeket is de meest gebezigde term die mensen gebruiken die op zoek zijn naar bloemwerk voor een uitvaart. Vaak wordt door de “zoeker” niet specifiek een rouwboeket bedoeld maar meer “bloemen voor een uitvaart”.

In de kern is een rouwboeket een gebonden boeket wat niet in oase gestoken is. Het rouwboeket wordt gemaakt om neer te leggen bij de overledene. Nadeel van het bestelde rouwboeket is dan ook dat de houdbaarheid beperkt is; het rouwboeket is bedoeld enkel voor de dag van de uitvaart.

Bekijk onze rouwbloemen

Wanneer leveren?

Indien er voor de uitvaart afscheid nemen is (condoleancebezoek), is levering bij het condoleancebezoek op z’n plaats. Het voordeel is dan dat de directe nabestaanden wat langer stil kunnen staan bij het hart-onder-de-riem wat u hen gunt.

Bekijk onze rouwbloemen

‘Wanneer ben ik zeker van mijn keuze’?

Wij bestaan al 24 jaar bij de gratie van ‘achteraf-bevestiging’ van onze klanten. Vooraf is het moeilijk kiezen voor u; na levering volgt uw waardering…. Kijkt u hiervoor even bij onze reviews; graag uw speciale aandacht voor het aantal en de waardering…                (U kunt hier klikken voor de desktop versie en  hier klikken  voor de mobiele versie)

Echter ook bij bestellen geven wij u onze oprechte aandacht; 7 dagen per week van 7:30 uur tot 19:30 uur ‘treft’ u een echte rouwbloemist aan de telefoon: 010 4679274

Bekijk onze rouwbloemen

Niets of iets aan uw rouwbloemen?

De vraag is of u het doet voor de overledene of dat u de nabestaanden een hart onder de riem wilt steken. Indien uw rouwboeket bedoeld is voor de overledene zou je kunnen stellen dat het rouwlint alleen “voor-de-bühne” is; welke meerwaarde is er wanneer anderen uw tekst kunnen lezen?

Als u het doet voor de nabestaanden, dan is het natuurlijk goed om uw betrokkenheid met hen te tonen; een lint of kaart aan uw rouwboeket is dan op z’n plaats. Een bedrukt lint is zichtbaarder en duurder (17,50 – twee slips); een bedrukte kaart is discreter en goedkoper (6,95); ook kunt u op een kaart meer tekst kwijt.

Bekijk onze rouwbloemen

De houdbaarheid

Onze plechtige belofte is dat wij verantwoordelijkheid nemen tot aan de uitvaart voor uw rouwbloemen. Deze versheidsgarantie maken we “hard” door onze unieke ‘naloopservice”. Een voorbeeld: wij leveren woensdag en rijden zaterdag voor de uitvaart nog even langs voor een ‘verversing’ van het bloemwerk….

Bekijk onze rouwbloemen

Uw rouwboeket na de uitvaart

Tsja, de gevoelswaarde van uw rouwboeket is groot en de levensduur van uw bestelling is kort. Dit is ook het mooie aan rouwbloemen; net als wijzelf zijn, zijn ook uw rouwbloemen vergankelijk…. Wel zien we steeds meer dat nabestaanden bloemen na de uitvaart als aandenken mee naar huis nemen.

Bekijk onze rouwbloemen