Ervaar het verschil

Hoe vaak in uw leven bestelt u een rouwboeket? Voor de meesten van ons geldt dat dit minder dan 10 x in een mensenleven gebeurt.. dat is niet veel en daarom kunnen wij ons voorstellen dat u het nu even niet weet.

Dit is dan ook de reden dat wij deze pagina hebben aangemaakt. Wij geven informatie over het bestellen van rouwboeketten. Als u behoort tot onze klantengroep zult u het rouwboeket wellicht bij ons bestellen; indien dit niet het geval is bent u elders wellicht beter uit; dit is dan ook een goede keuze.

Wat is er te vertellen over rouwboeketten en het bestellen hiervan?

De term rouwboeket is de meest gegoogelde term als mensen op zoek zijn naar rouwbloemen. Vaak wordt door de “zoeker” niet specifiek een rouwboeket bedoeld maar meer “bloemen voor een uitvaart”.

In de kern is een rouwboeket een gebonden boeket wat niet in oase gestoken is. Het rouwboeket wordt gemaakt om neer te leggen bij de overledene. Nadeel van het bestelde rouwboeket is dan ook dat de houdbaarheid zeer beperkt is; het rouwboeket is bedoeld voor de dag van de uitvaart.

De levering:

Indien er voor de uitvaart afscheid nemen is, is levering bij het condoleancebezoek op z’n plaats. Het voordeel is dan dat de directe nabestaanden wat langer stil kunnen staan bij het hart-onder-de-riem wat u hen gunt. Wel is het dan een aanrader om te kiezen voor een rouwstuk. Zoals gezegd is dit op oase gestoken waardoor de houdbaarheid veel beter is dan bij het rouwboeket.

Duur of goedkoop?

Alles heeft z’n prijs! Audi is, objectief gewaardeerd, niet twee keer beter dan Dacia, echter de verschillen zijn er natuurlijk wel. Deze verschillen zijn er zeker ook bij het bestellen van rouwboeketten. De landelijke aanbieders als Topbloemen en Fleurop hebben het voordeel van een landelijke dekking (uitvoerbaarheid). Met dit voordeel koopt u ook het nadeel van een grotere foutmarge bij de uitvoering van uw bestelling. Een gespecialiseerde bloemist zal zich meer verantwoordelijk voelen voor uw rouwboeket.

Lint, kaart of niets aan uw bestelde rouwboeket?

De vraag is of u het doet voor de overledene of dat u de nabestaanden een hart onder de riem wilt steken. Indien uw rouwboeket bedoeld is voor de overledene zou je kunnen stellen dat het lint alleen voor de bühne is; het duurbetaalde lint heeft dan geen meerwaarde. Als u het doet voor de nabestaanden, dan is het natuurlijk goed om uw betrokkenheid met hen te tonen; een lint of kaart aan uw bestelling lijkt dan op z’n plaats.

De houdbaarheid:

Veel mensen hebben slechte ervaringen bij het bestellen van rouwboeketten. Een goede, gespecialiseerde bloemist voelt zich verantwoordelijk voor het door u bestelde rouwboeket! Hij zal de afweging maken of een controle, cq. vervanging van het bloemwerk net voor de uitvaart op z’n plaats is. Doorvragen door de bloemist is een belangrijk signaal van betrokkenheid bij uw bestelling. Is de bloemist alleen bezig met het noteren van uw order dan lijkt het dat u niet bij de juiste partij zit…

Uw rouwboeket na de uitvaart:

Tsja, de gevoelswaarde van uw rouwboeket is groot en de levensduur van uw bestelling is kort. Dit is ook het mooie aan rouwbloemen; net als wijzelf is uw rouwboeket vergankelijk. En net als wijzelf dient uw rouwboeket uniek te zijn…

rouwboeketten online

Ervaringen met Uitvaartbloemist Rotterdam

Het team van Uitvaartbloemist Rotterdam is altijd actief met de ontwikkeling van het rouwbloemwerk. Hieronder vindt u voorbeelden hiervan.

Winterwereld

De winter heeft bij Uitvaartbloemist Rotterdam in de etalage zijn intrede gedaan. Wederom is deze van de hand van

Seisoens overgang

  Seizoens overgang. Langzaam laten we de zomerbloemen achter ons en gaan we van de frisse kleuren naar mooie warme tinten. Bessen,

Anderen over ons

Bekijk de mogelijkheden van Uitvaartbloemist Rotterdam

Waarschijnlijk bestelt u niet vaak een rouwboeket voor een uitvaart. Daarom geven we u graag een idee van de mogelijkheden die Uitvaartbloemist Rotterdam biedt op het gebied van uitvaartbloemen. Ga daarvoor naar ons assortiment of bekijk de digitale versie van ons magazine “Rouwbloemen”. Daarnaast kunt u bij ons nieuws actuele bloemwerken van onze bloemisten bekijken.

Naar assortiment
Of
Bekijk hier het magazine

Telefonisch zijn wij 7 dagen per week van 7:30 uur tot 19:30 uur bereikbaar en beschikbaar.