Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 537 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Optie 1:
Als er condoleance bezoek (afscheid nemen) is is het vaak gewenst dat de directe nabestaande(n) de bloemstukken dan al laten leveren. Dit kan een paar dagen voor de uitvaart zijn.

Optie 2:
Als u verder van de overledene afstaat is het vaak voldoende dat we het stuk op de dag van de uitvaart leveren.

Optie 3:
U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met de familie of uitvaartverzorger om te vragen wat zij op prijs stellen.

Wij leveren op werkdagen tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Indien u dit anders wenst komen we hier samen vast wel uit. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 7:30 uur tot 19:30 uur.

Nee, bij uitvaartcentra en crematoria niet. Hiervan hebben wij sleutels en/of codes en kunnen wij te allen tijde leveren.

Ja, bij kerken, begraafplaatsen en huisadressen is dit gewenst. Natuurlijk begeleiden wij dit samen met u.

Linten worden steeds meer gezien als ‘too much’. Liever laten directe nabestaanden de bloemen spreken.  Mocht u toch graag een persoonlijke groet zien op een lint en/of de namen van de mensen die het geven dan heeft u de keuze uit veel kleuren en lettertypes zodat het alsnog één geheel wordt. Ook andere talen zijn in veel gevallen kiesbaar.

Mocht u een lint te overdreven vinden maar wilt u wel een mooie tekst kwijt, dan kunt u kiezen voor een smaakvolle kaart. Deze is speciaal door ons ontwikkeld en valt minder op in het stuk.

U ontvangt altijd per omgaande een bevestiging.

U ontvangt altijd een factuur; hierop is de BTW gespecificeerd.

Dit kan verschillende redenen hebben:

  1. De bloemen zijn seizoensafhankelijk, hierbij is het noodzakelijk dat we overleg plegen met u.
  2. Het gaat om bloemen die in of met een ondergrond geleverd moeten worden. Denk aan kandelaren, vazen etc. Hiervoor hebben wij meer informatie nodig met betrekking tot retour halen.
  3. De bloemen die verwerkt zijn in het stuk zijn teer/ dus beperkt houdbaar en dus alleen leverbaar op de dag van de uitvaart.
  4. Er moet een attribuut door u gebracht worden alvorens wij het bloemstuk kunnen maken. Denk aan een foto of knuffel.
  5. Het product heeft nadere uitleg nodig.

In principe geldt dat u minimaal 9 uur van tevoren nog kunt bestellen. Indien sneller gewenst adviseren wij u telefonisch contact op te nemen, we bezien dan met u wat er mogelijk is.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl of bel/chat met één van onze bloemspecialisten vanaf 07:30 tot 07:30 7 dagen per week.