Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 537 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Afscheid

Nabestaanden kunnen ervoor kiezen om bezoekers te vragen een losse bloem mee te nemen voor de overledene. Natuurlijk bieden wij mogelijkheden om dit te ondersteunen.

Een bloemenvaarwel

Delen is vermenigvuldigen…

Wat denkt u van deze sierhouder? De bezoekers naderen de kist en “geven” hun bloem aan de overledene. Door te klikken op de foto ziet u meer foto’s en krijgt u meer uitleg.

Hier ziet u dezelfde sierondergrond maar dan opgemaakt met meer gangbare bloemen. Door de originele ondergrond wordt zelfs ‘gangbaar’ uniek. Door te klikken op de foto ziet u meer foto’s en krijgt u meer uitleg.

Vaak wordt de plek op de kist gereserveerd voor de directe nabestaanden. In dit geval is deze “laatste-groet-sokkel” een oplossing. De genodigden plaatsen hun meegebrachte bloem in één van de glazen vaasjes in het luxe “bloemenkratje”. Meer zien? Klik dan even de foto aan.

Bekijk onze rouwbloemen

Hier ziet u dezelfde ‘vaasjes-sokkel’ met witte rozen. Het leek ons goed u ook te laten zien hoe dit presenteert.

Wanneer u kiest voor “de-meegenomen-bloem-door-de-bezoeker” maken wij de vaasjes op met wat decoratiegroen.

Ziet u het gezamenlijk “gemaakte” arrangement al voor u?

Maar het kan natuurlijk ook klassiek. Bijgaande zilverkleurige vaas leent zich prima voor het in plaatsen van zo’n 40 bloemen. De vazen zijn verkrijgbaar in meerdere formaten.

Ook losse bloemblaadjes worden vaak gebruikt als laatste groet De neerdwarrelende blaadjes bij het laatste ‘salut’ kunnen inhoud geven aan het zeer plechtige moment.

Bekijk onze rouwbloemen

Voor plaatsing van grotere aantallen bloemen gebruiken we vaak een schaal zoals u in bijgaande afbeelding ziet.

Hoe u het ook ziet, er is veel mogelijk met zelf meegenomen afscheidsbloemen. Wilt u er eens over reflecteren met ons? Weet dat 7 dagen per week de telefoon wordt opgenomen door een rasechte uitvaartbloemist