Uitmuntende service

4.9
Gebaseerd op 478 beoordelingen
powered by Google
js_loader

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden over onze service? 100% uw geld terug. Beloofd.

Complete aandacht

7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Rouwwerk

Het woord rouwwerk is een samenvoeging van “rouw” en “werk”. Deze term suggereert dat er werk aan de winkel is voor de bloemist die het rouwwerk gaat samenstellen.

Dit klopt wel want in een gemiddeld rouwwerk gaan 140 stelen (groen en bloemen). Deze stelen worden gearrangeerd door mensenhanden; en dit verklaart dan ook dat het door u bestelde rouwwerk “duur” is…

Goedkoper rouwwerk bestellen kan natuurlijk ook; google rouwwerk op internet en de leveranciers die het goedkoop voor u willen regelen buitelen over elkaar heen. Na de warme woorden, die uw deel zullen zijn, kan er vervolgens wel beknibbeld worden op de uitvoering van uw bestelling.

Uitvaartbloemist Rotterdam kiest in alle gevallen voor meerwaarde voor de klant. Door een heel kritische houding in de uitvoering van het rouwwerk zult u het verschil echt gaan zien.

Middels onze unieke garantie op houdbaarheid worden ook andere risico’s uitgesloten. En risico’s zijn er bij het bestellen van rouwwerk; veel bestellers hebben hier dan ook negatieve ervaringen mee.

Ook mailen wij u een foto van het door u bestelde rouwwerk. Zo weet u nog zekerder dat wij ons (rouw)werk gedaan hebben… Ook wordt de foto erg gewaardeerd als aandenken. Voor het geval dat u ons aan het (rouw)werk wilt zetten; 7 dagen per week vanaf 7:30 uur tot 19:30 uur krijgt u een echte rouwbloemist aan de lijn.

Uitvaartbloemist Rotterdam: 010 467 92 74.