Bestelnummer: Vormen 06

zinn

159,50

  • Van het gemaakte bloemwerk mailen wij u foto's

Dit rouwboeket in hartvorm is op de afbeelding klein en lieflijk (Ø 25 cm). Echter op de kist kan dit hartje, juist door z’n eenvoud, een enorme eyecatcher zijn. 120 kleinbloemige witte roosjes geven dit hartje een uitstraling van rijkdom en miniluxe. Door het formaat (Ø 25 cm) op de grote kist is het zeker een statement van “less is more”. Wilt u nog meer liefdevol vormgegeven rouwstukken zien, laat u zich dan hier inspireren.

Uitvaartsuggestie: dit rouwbloemenhart is door de goede wateropname beter dan gemiddeld houdbaar. Heeft u iemand in gedachten om na de uitvaart een diepe buiging voor te maken?

Overweegt u een (bedrukt) rouwlint? Denk dan eens aan wit. U bereikt dan een zeer goede match met de roosjes in het stuk. Maar natuurlijk kan er veel meer; kijkt u hiervoor even bij “rouwlint”; u treft hier een reuzenkeuze aan linten.

Ferdinand van Leeuwen
Meer weten over dit bloemwerk?

Bel (010) 467 92 74 of start een chatgesprek.

  • Personaliseer uw rouwlint

    Speciaal voor u hebben wij een aantal lint tips geformuleerd

    Max: 62 karakters

  • Max: 62 karakters

  • Een persoonlijke boodschap

    Max: 300 karakters

Product

Opties

Totaal

Betalen via uitvaartbedrijf

Wij confronteren u niet met prijs-verrassingen; uw bestelling is inclusief 9% BTW en inclusief bezorgen bij orders vanaf 75.-. Voor een zorgvuldige uitvoering ontvangen wij de bestelling graag minimaal 9 uur voor de gewenste levering. Onze bezorgers gaan voor u door weer en wind op werkdagen tussen 10:00 uur en 16:00 uur.

het bezorggebied

Wij bezorgen in de volgende postcode gebieden

Wilt u zeker weten of we ook bij u bezorgen? Vul dan hieronder de eerste 4 cijfers van uw postcode in. Of kijk zelf in de lijst van postcodes waar wij bezorgen.

Advies nodig?

Stuur een e-mail naar info@uitvaartbloemistrotterdam.nl, neem telefonisch contact met ons op via (010) 467 92  74

Start een chat gesprek