Ervaar het verschil

Uitvaartbloemist Rotterdam is de specialist in uitvaartbloemen in de regio Rotterdam. Wij leveren rouwbloemen of uw rouwboeket in een groot deel van Zuid-Holland. In ons atelier werken wij vanuit een persoonlijke benadering aan rouwbloemwerk. Daarnaast is het mogelijk om eenvoudig en snel online te bestellen via onze webshop. Bezorging doen wij altijd zelf, zodat u de garantie heeft dat het bloemwerk op tijd en in goede staat op de juiste plaats is.

Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Dat is ons uitgangspunt. Wij zijn er van overtuigd dat u onze ervaring en liefde voor het vak terug ziet in het rouwbloemwerk. Een rouwboeket is namelijk meer dan zomaar een boeket bloemen. Het is een persoonlijk eerbetoon aan een overleden geliefde. Daarom nodigen wij u uit om zelf uw persoonlijke bijdrage te leveren aan een bloemstuk.

 

rouwboeketten online

Blogs

Het team van Uitvaartbloemist Rotterdam is altijd actief. Hieronder vindt u blogs en meer hierover.

Winterwereld

De winter heeft bij Uitvaartbloemist Rotterdam in de etalage zijn intrede gedaan. Wederom is deze van de hand van

Seisoens overgang

  Seizoens overgang. Langzaam laten we de zomerbloemen achter ons en gaan we van de frisse kleuren naar mooie warme tinten. Bessen,

Ervaringen met Uitvaartbloemist Rotterdam

Bekijk de mogelijkheden van Uitvaartbloemist Rotterdam

Waarschijnlijk bestelt u niet vaak een rouwboeket voor een uitvaart. Daarom geven we u graag een idee van de mogelijkheden die Uitvaartbloemist Rotterdam biedt op het gebied van uitvaartbloemen. Ga daarvoor naar ons assortiment of bekijk de digitale versie van ons magazine “Rouwbloemen”. Daarnaast kunt u bij ons nieuws actuele bloemwerken van onze bloemisten bekijken.

Naar assortiment
Of
Bekijk hier het magazine

Telefonisch zijn wij 7 dagen per week van 7:30 uur tot 19:30 uur bereikbaar en beschikbaar.