Uniek afscheid

Unieke persoonlijkheid,  ongeëvenaarde kistversiering, weergaloos omarmen, bijzonder kiststuk, exceptioneel bloemwerk, origineel bloemwerk; verbondenheid uit rouwbloemen, speciale rouwbloemenvorm, uniek rouwbloemwerk bloementuin, zeldzaam geschikt

1–15 van 31 resultaten getoond

Uniek rouwwerk

De unieke uitvaartbloemen bevatten voor 100% het uitvaartbloemisten-DNA. Deze rouwbloemen dragen ons stempel door invulling van symboliek (bv. verbondenheid uit bloemen), door een creatieve vertaling in rouwbloemwerk van uw unieke emotie en zeker ook door een unieke vorm van de rouwbloemenondergrond

Uniek in vormen

“Betreur het verlies” of “vier het leven”; vaak zijn dit de emoties bij uitvaartdiensten. De kistbedekkende bloemenslinger (180 cm lang!) lijkt een kistarrangement om “vier het leven” mee te symboliseren. De verrassende- en levenslustige bloemopbouw in combinatie met de vorm creëert een bloemen-levensloop waar de levenskracht vanaf spat! Door de korte steekwijze van de bloemen is de houdbaarheid van dit kistarrangement beter dan gemiddeld.

Uniek in symboliek

Rouwarrangement “verbondenheid-uit-bloemen”.

Een bijzondere emotie in tijden van rouw is het gevoel van verbondenheid dat nabestaanden ervaren. We ervaren onze kwetsbaarheid en sterken ons door de verbinding met anderen.

Wat is het troostend om dan de verbondenheid uit rouwbloemen te creëren; één deel van het kiststuk is van de kinderen; het andere deel is bijvoorbeeld van de kleinkinderen; de twee delen van de kistbedekking zijn aan elkaar verbonden. Of ziet u het als volgt:  het kiststuk symboliseert de unieke verbinding tussen u en de overledene.

Uniek in creativiteit

De bloementuin…Een “normaal” rouwarrangement is een blok steekschuim waarin de rouwbloemen gestoken zijn; door dit middelpunt van het rouwboeket zou je kunnen vinden dat rouwstukken op elkaar lijken.

Juist daarom hebben onze rouwbloemisten de bloementuin ontwikkeld. De rouwbloemenondergrond is hier een plaat van steekschuim waarin de bloemen omhoog gestoken zijn. Hierdoor ontstaat een volwaardige tuin welke geplaatst wordt op de kist van uw dierbare.

Onze meerwaarde

Overtreffend unique is natuurlijk de overledene zelf! Wanneer u met ons wilt overleggen over de invulling van een door uzelf bedachte unieke laatste bloemengroet zijn wij 7 dagen per week bereikbaar, beschikbaar en dienstbaar. Zo creëren we samen meerwaarde zonder meerprijs….

 

Verschillende soorten rouwwerken

Naast onze schitterende unieke rouwwerken, creëren wij een uitgebreid assortiment aan rouwbloemen. Doordat ieder mens verschillend is en op zijn of haar manier wellicht al een eigen begrafenis gepland heeft, is er geen uitvaart hetzelfde. Van persoonlijke muziek tot aan een andere sfeer.

Daarom hebben wij bijvoorbeeld voor iedere uitvaart de mogelijkheid om het zo persoonlijk als mogelijk te maken. Helaas komt het voor dat kinderen te vroeg overlijden of ouders te vroeg ontnomen worden. Daarom hebben we van en voor kinderen rouwstukken. Naast onze unieke rouwwerken hebben we ook moderne rouwbloemen.

Als uitvaartbloemist maken wij  luxe uitvaartbloemen maar denken wij ook aan een uitvaart waarbij het budget wellicht wat minder groot is. Daarvoor hebben wij bijvoorbeeld gunstig geprijsde bloemstukken.