Ervaar het verschil

Het woord rouwkrans is een veel gegoogelde term op internet. Tik “rouwkrans bestellen” in en de leveranciers die dit graag voor u willen verzorgen buitelen over elkaar heen…

Hoe vindt u de leverancier die uw rouwkrans op een goede manier kan verzorgen? Vandaag de dag is een rouwstuk online bestellen eenvoudig; het probleem zit in de uitvoering.

Dit heeft alles te maken met “vraaggestuurd” werken of met “aanbodgestuurd” werken. Als u een auto, een fiets of een overhemd op het internet besteld, is vraaggestuurd werken de norm geworden; de fabrikant maakt dat uw product volledig op maat wordt samengesteld.

Waarom hebben veel mensen negatieve ervaringen met rouwkransen?

Bij het bestellen van een rouwkrans ligt dit wat lastiger. Veel bloemisten werken aanbodgestuurd. De bloemist koopt in en uit z’n assortiment kan de klant een keuze maken. Dit maakt dan dat de door u bestelde rouwkrans uit het assortiment van de bloemist wordt gehaald. En dit betekent weer dat uw rouwstuk kan afwijken van het plaatje wat u gezien heeft. En dit verklaart waarom veel mensen negatieve ervaringen hebben met het bestellen van rouwbloemen!

Als de uitvoering minder belangrijk voor u is, kunt u met uw bestelling goed terecht bij de landelijke aanbieders. Indien uw rouwkrans wel “vraaggestuurd” uitgevoerd moet worden ligt een gespecialiseerde uitvaartbloemist meer voor de hand.

Hoe bestelt u de juiste rouwkrans?

Het verschil zit ‘m dus in het omgekeerd inkopen van de bloemen die verwerkt worden in uw rouwkrans. De gespecialiseerde uitvaartbloemist gaat de bloemen voor in uw rouwkrans pas inkopen wanneer deze besteld zijn.

Wat goed kan werken is te rade gaan bij uitvaartbedrijven; waar bestellen zij hun rouwbloemen? Uitvaartbedrijven kunnen en willen het zich niet permitteren wanneer bestellingen van rouwstukken niet conform de plaatjes zijn.

Ook kunt u de directe nabestaanden vragen waar zij hun rouwkransen besteld hebben. Vaak is de emotionele waarde zo groot dat de rouwkrans van hen weloverwogen ergens besteld wordt.

Kom langs in ons atelier

Ook kan het zijn dat u er gewoon nu vanaf wilt zijn. In dat geval omgeven wij uw bestelling met alle zorg. Simpelweg even bellen kan u al een gevoel van vertrouwen geven. Langskomen bij ons heeft als voordeel dat u wat rouwkransen kunt zien. De webshop is natuurlijk de snelste weg; wel moet u dan nu al het gevoel hebben dat uw rouwstuk bij ons in goede handen is…

 

rouwboeketten online

Ervaringen met Uitvaartbloemist Rotterdam

Het team van Uitvaartbloemist Rotterdam is altijd actief met de ontwikkeling van het rouwbloemwerk. Hieronder vindt u voorbeelden hiervan.

Winterwereld

De winter heeft bij Uitvaartbloemist Rotterdam in de etalage zijn intrede gedaan. Wederom is deze van de hand van

Seisoens overgang

  Seizoens overgang. Langzaam laten we de zomerbloemen achter ons en gaan we van de frisse kleuren naar mooie warme tinten. Bessen,

Anderen over ons

Bekijk de mogelijkheden van Uitvaartbloemist Rotterdam

Waarschijnlijk bestelt u niet vaak een rouwboeket voor een uitvaart. Daarom geven we u graag een idee van de mogelijkheden die Uitvaartbloemist Rotterdam biedt op het gebied van uitvaartbloemen. Ga daarvoor naar ons assortiment of bekijk de digitale versie van ons magazine “Rouwbloemen”. Daarnaast kunt u bij ons nieuws actuele bloemwerken van onze bloemisten bekijken.

Naar assortiment
Of
Bekijk hier het magazine

Telefonisch zijn wij 7 dagen per week van 7:30 uur tot 19:30 uur bereikbaar en beschikbaar.