De Phalaenopsis (Orchidee)

We zien ze veel staan in de vensterbanken, de Phalaenopsis (Orchidee) als potplant. Sommige mensen zijn gekend vanwege hun vermogen om de geliefde Phalaenopsis plant steeds weer opnieuw “in bloei te trekken”. Wat is het dan mooi om dezelfde bloemen te verwerken in het rouwstuk of het rouwboeket.

Juist daarom hebben wij een uitgebreide lijn ontwikkeld van rouwboeketten en rouwstukken van Orchideeën. Hierbij kan er veel, heel veel.
De combinatie van kaarslicht en Orchideeën is er één van licht, warmte en luxe. Hiernaast ziet u hoe wij dit vertaald hebben naar rouwbloemen (lengte 180cm. €295,00).

Helemaal vorstelijk wordt het met de Phalaenopsis kandelaars (hoogte 160cm. €198,00 per kandelaar). Deze zijn bedoeld om aan weerszijden van de kist te plaatsen of een zaal mee ‘aan te kleden’. Wij noemen dit arrangement “Vorstelijk uitvaren”. Of vindt u keizerlijk toepasselijker voor deze rouwboeketten?

Maar natuurlijk is er meer te kiezen. Wat dacht u van het benadrukken van uw gevoel van verbondenheid met rouwbloemen tussen de generaties? Of wilt u juist uw verbondenheid met de overledene door rouwbloemen laten zien?

Hoe het ook is in uw geval, in tijden van rouw zijn we minder individualistisch. Onze ego’s brullen wat minder hard en onze kwetsbaarheid mag gezien worden.

Juist daarom gun ik u de verbondenheid-uit-bloemen (lengte 160cm. €485,00) van harte!

En wat vindt u van bijgaande rouwkrans (Ø 40 cm. €165,00)? De oneindigheid (kransvorm) met de chique uitstraling van de Orchidee. De foto van de overledene maakt het rouwstuk dan nog persoonlijker.