Rouwboeket Feyenoord / Sport

Laatst was ik toeschouwer bij de marathon van Rotterdam. Op een zekere plek draaiden ze Feyenoord nummers. Ik ben daar eens naartoe gelopen en merkte dat niet een paar, maar heel veel mensen de liedjes zachtjes meezongen. Dit waren het geen voetbalsupporters maar meezingende mede-Rotterdammers.

Dat brengt me op het punt dat sport in Rotterdam, zeker een club als Feyenoord, een enorm bindmiddel is. Wat kunnen we hiermee in de zin van een rouwboeket?

Bestellers van rouwbloemen willen hier vaak iets mee, dat is zeker. En wij zijn natuurlijk geen uitvaartbloemist wanneer we hier geen rouwstukken voor aanbieden.

Simpelweg iets doen met de clubkleuren in het rouwwerk is al een statement van verbondenheid; een rouwboeket wordt herkenbaar en zeker gewaardeerd door de nabestaanden.

Ook rouwlinten nodigen uit tot creativiteit; Wat denkt u van een rouwlint in de clubkleuren aan uw bloemwerk? We hebben een groot assortiment kleuren van linten maar zeker ook in opdruk en lettertypes.

Een andere suggestie is het verwerken van attributen in het rouwboeket.

In bijgaand rouwarrangement treft u, symbolisch, twee squashrackets. In dit geval wilde de rouwbloemenbesteller z’n verbondenheid uiten met z’n oude squashmaatje. Dit kan natuurlijk ook met andere attributen naar keuze.

Indien u dit wenst kunnen wij met de uitvaartverzorger afstemmen dat de rackets uit het bloemwerk weer retour komen.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van wat tekst alleen al kan doen. U hoeft niet in logo’s of attributen te denken om een verbinding met sport te maken. U kunt een prachtig rouwstuk naar keuze bestellen en de verbinding met sport zoeken in de tekst die op het afscheidslint komt.