Haar mensen…

Bloemenwerk = mensenwerk… Als iets heeft bijgedragen aan onze reputatie dan is dat wel het team van rouwbloemisten. Een klein en hecht team waarbij iedereen weet waarom het draait; betrouwbaarheid, inlevingsvermogen, vakmanschap en accuratesse. Waarom een klein team? U weet het vast: “10 mensen creëeren een probleem en 5 mensen lossen een probleem op”, vandaar…

 

De zaak…

Uitvaartbloemist Rotterdam startte in 2003 in een klein pand aan de Schiekade met het maken van rouwkransen, rouwboeketten en rouwstukken. Al snel werd deze locatie te klein; in 2008 werd verhuisd naar de Bergselaan. Naast bloemwerk voor uitvaarten werd hier een accent gelegd op uitvaartverfraaiers; ondergronden en houders die een uitvaart “mooier” maken. In 2011 verhuisden wij naar Nieuw Crooswijk, naar de Paradijslaan (hoek Boezemlaan). Naast het ambachtelijke bloemwerk zijn wij ons steeds meer gaan richten op de presentatie van de rouwboeketten. Dit deden wij vanuit de overtuiging dat je nabestaanden veel meer mag en kunt bieden wanneer je het bloemwerk plaatst op een houder, waarbij de houder weer retour genomen wordt na de uitvaart.

Bekijk de mogelijkheden van Uitvaartbloemist Rotterdam

Waarschijnlijk bestelt u niet vaak een rouwboeket voor een uitvaart. Daarom geven we u graag een idee van de mogelijkheden die Uitvaartbloemist Rotterdam biedt op het gebied van uitvaartbloemen. Ga daarvoor naar ons assortiment of bekijk de digitale versie van ons magazine “Rouwbloemen”. Daarnaast kunt u bij ons nieuws actuele bloemwerken van onze bloemisten bekijken.

Naar assortiment
Of
Bekijk hier het magazine