Nieuw

Vernieuwend bloemwerk, plukboeketten als kistversiering, veldboeketten voor de uitvaart, bloomon stijl rouwboeket, innovatief bloemwerk, vernieuwende presentatie van rouwbloemen

1–15 van 43 resultaten getoond

Hoe vernieuwend kan bloemwerk zijn? En is het de bloem die nieuw is of is het wellicht de presentatie van de rouwbloemen welke vernieuwend is? Bij Uitvaartbloemist Rotterdam zit de vernieuwing enerzijds in de opmaak, cq. de steekwijze en anderzijds in de presentatie van het rouwboeket.

Qua opmaak wordt de ‘plukboeket-stijl bedoelt’; een ander noemt het  ‘bloemon stijl’, en weer een ander heeft het over ‘veldboeket’. Hoe de benaming ook is, de wezenskenmerken van deze stijl zijn vier zaken; veel diepte- en hoogteverschillen in de steekwijze, veel bloemsoorten in kleine aantallen, weinig verwerking van groen en het verrassingseffect voor de besteller.

Wanneer de vernieuwing ‘m zit in de presentatie van de rouwbloemen bedoelen wij (leen)ondergronden welke uw bloemwerk ‘dragen’, cq. nog beter presenteren. Door deze sierondergronden komen uw rouwbloemen het beste tot hun recht….