Onze rouwbloemen

kinderlijk mooi, rouwbloemenvlieger, GROOT vader, bloemenballonnen kindergroet in rouwbloemen, GROOT moeder, bloemenvleugel afscheidsgroet, weer bij, bloemenwolk rouwboeket, slapen, bloementuin vlinder uitvaart, wolk, bloemenbloem afscheidsbloemen, uit VAREN, bloemenengel rouwboeket, kinderhart

1–15 van 32 resultaten getoond

Laten we het eerst hebben over rouwboeketten ‘van kinderen’. Het gaat dan over rouwbloemen gegeven door een kind/baby aan een overledene. Wanneer opa of oma overlijdt is dit de natuurlijke weg. Wel merken we vaak dat dit veel doet met de ouders van het kind. Meer dan eens werd mij toevertrouwd dat het zien van het verdriet bij het kind zwaarder woog voor de ouder dan het eigen verdriet. Het kind zelf heeft vaak nog niet de woordenschat die nodig is om het verdriet te benoemen. In die zin kan het waardevol zijn om het kind een handeling te laten verrichten. Hierbij kunnen rouwbloemen een rol spelen.

En ja, dan is er natuurlijk ook het beladen “voor kinderen”; bloemen voor de uitvaart van een kind. Gelukkig komt het weinig voor. Als het u echter treft zullen wij er meer dan buitengewone aandacht aan geven, dat is een belofte.